THE RESTAURANT

On the ground floor of the farmhouse there are six dining rooms of various sizes and capacities where you can taste the typical products of the farmhouse and Lombard classic dishes: ravioli with various fillings of meat, pumpkin, ricotta and spinach, savoury pancakes, and risotto, from famous grilled to the tasty and braised meat stew with polenta, as well as the exceptional homemade desserts.


THE CEREMONIES

WE OFFER CEREMONIES FROM:
€ 32,00 - € 35,00 - € 38,00 - € 41,00 - € 44,00 - € 49,00 - € 52,00

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MENU for groups

The kitchen recommends the choice of menu for the entire company.

All commensal must choose the same dishes for both the first and for the secondo


Menu € 28,00 (including drinks)

  • Mixed starters of the house
  • First course
  • Main course
  • Mixed of dessert
  • Coffee

All menus are included vegetables, still and sparkling water, white wine and red for our production.


Menu € 31,00 (including drinks)

  • Mixed starters of the house
  • Bis of First courses
  • Main course
  • Mixed of dessert
  • Coffee

All menus are included vegetables, still and sparkling water, white wine and red for our production.


Menu € 34,00 (including drinks)

  • Mixed starters of the house
  • Bis of First courses
  • Bis of main courses
  • Mixed of dessert
  • Coffee

All menus are included vegetables, still and sparkling water, white wine and red for our production.


Menu € 37,00 (including drinks)

  • Mixed starters of the house
  • Bis of First courses
  • Bis of main courses
  • Fresh fruit salad with ice cream
  • Mixed of dessert
  • Coffee

All menus are included vegetables, still and sparkling water, white wine and red for our production.


Menu € 40,00 (including drinks)

  • Mixed starters of the house
  • Bis of First courses
  • Bis of main courses
  • Tasting cheese with honey and jams
  • Fresh fruit salad with ice cream
  • Mixed of dessert
  • Coffee

All menus are included vegetables, still and sparkling water, white wine and red for our production.

The Main Course

To better satisfy your needs, please let us know by phone, with 5 days in advance, the dishes chosen by you.

  • Grigliata di pollo, costine e salamine
  • Spiedini di carne assortite alla griglia
  • Tagliata di manzo alla rucola
  • Tagliata di cavallo con scaglie di grana
  • Costatona di manzo alla griglia
  • Nodini di vitello alla griglia
  • Stufatino di coniglio ai funghi porcini con polenta
  • Brasato di manzo al vino rosso con polenta
  • Brasato di vitello al Curtefranca rosso
  • Brasato di agnello con polenta
  • Brasato di cavallo al vino rosso con polenta
  • Manzo all'olio con polenta
  • Stracotto d’asino con polenta
  • Spezzatino di manzo con polenta
  • Bocconcini di manzo/vitello al Franciacorta con polenta
  • Bocconcini di vitello ai funghi con polenta
  • Stufato di cinghiale con polenta
  • Stufato di cervo con polenta
  • Coniglio al forno con olive
  • Arrosto di vitello al rosmarino
  • Arrosto di vitello ai funghi
  • Involtini di vitello con asparagi e fontina
  • Involtini di vitello con speck e pecorino
  • Arrosto di vitello agli agrumi
  • Arrosto di coniglio al vino rosso con olive e noci
  • Faraona ripiena al forno
  • Cappone ripieno al forno
  • Arrotolato di coniglio ripieno al forno
  • Arrotolato di faraona ripieno al forno
  • Arrotolato di vitello ripieno al forno
  • Arrotolato di pollo ripieno al forno
  • Arrotolato di pollo ripieno al forno
  • Maialino al forno (min.30/40 persone)
  • Lonza di maiale al latte
  • Lonza di maiale all’arancia
  • Arista di maiale al forno
  • Involtini di lonza con prosciutto e pancetta
  • Carrè di maiale all’ananas
  • Filetto di maiale in salsa al vino rosso
  • Filetto di maiale in guazzetto al Franciacorta
  • Filetto di maiale ai funghi porcini
  • Filetto di maiale in salsa al Cognac
  • Piccantine di maiale al limone
  • Roast-beef di manzo allo Chardonnay

and many more ...

Seconds cold dishes

  • Tartara di manzo con scaglie di grana
  • Roast-beef all’inglese
  • Straccetti di pollo con valeriana aceto balsamico e scaglie di pecorino
  • Insalata di pollo con valeriana rucola e scaglie di grana
  • Arrosto di tacchino con pomodorini e salsa tartara
  • Vitello tonnato

  • Complete MENUS for celiacs

    Tasty gluten-free dishes and variations of traditional recipes adapted for celiacs.



    Complete MENUS for vegetarians

    Vegetarian recipes selected for those who do not eat meat and fish.